208

 

 

 

 

 

 

 

 

A PEUGEOT 208 megújul. Határozott, sportos és elegáns stílusával azonnal meghódít, új narancssárga POWER metálfényezése lendületet,

fiatalságot és frissességet sugároz.

 

Hagyja magát meghódítani, szálljon be és töltődjön fel energiával!

 

Mágneses vonzerő

 

Az új narancssárga POWER metálfényezés dinamizmusa, frissessége magával ragadó. Élénk ragyogása a fényben érvényesül igazán, a trendi és vidám, ragyogó szín még feltűnőbbé teszi az autót és vezetőjét.

 

Az első lökhárítók vonala tagoltabb, precízebb és izmosabb. A szélesebb hűtőmaszk, az elődénél vastagabb, krómozott díszléccel együtt mostantól teljesen belesimul a lökhárítóba.

 

Az első rész további meghatározó eleme az új kettős árnyalatú fényszórói, amelynek fekete, krómozott maszkja határozottabb megjelenést kölcsönöz a lámpának. Az összképet a nagyragadozókat idéző, modern, 3D LED-világítás teszi teljessé. Az új első fényszórók az alapfelszereléshez tartoznak a második felszereltségi szinttől.

 

Hátul a lámpák és azok új, fénydiódás, 3D hatású, karomszerű megjelenése ragadja magával a tekintetünket. Jellegzetes Peugeot stíluselem a három karmot formázó lámpa, amely valamennyi modellen megtalálható.


 

Ösztönös vezetés

 

A PEUGEOT 208 utasterében visszaköszön az elődből jól ismert és az ügyfelek körében nagy tetszést aratott innovatív vezetőhely, a PEUGEOT i-Cockpit. A PEUGEOT i-Cockpit a kisméretű kormánykerékből, a magasra helyezett kijelzőből és a nagyméretű érintőképernyőbőli áll.

 

A PEUGEOT 208 számos vezetést segítő berendezést kínál :

- Tolatókamerai : a parkolási manőver megkönnyítésére
- Park Assisti : parkolássegítő funkció is, amely a ki- és beállást segíti.
- Mirror Screeni : segítségével az autóban utazók a jármű 7"-os érintőképernyőjén jeleníthetik meg Mirrorlink® , illetve Carplay® kompatibilis okostelefonjuk kijelzőjét.

 

Design csomagok

 

Válasszon ízlése szerint a design csomagok közül, és alakítsa ki autója egyedi külső és belső stílusát a rendelkezésre álló csomagok, kárpitok és keréktárcsák társíthatóságától függően. A MENTHOL White csomagi például, hűvösen fehér árnyalatával sportos és elegáns hangulatot kölcsönöz az autónak. A csomag a következő elemekből áll :


- « EQUALIZER » hűtőrács 3D hatású színes gravírozássali.
- Fényes fekete díszléc a hűtőrácsonn
- Fényes fekete ködlámpa-díszítés lézergravírozott színes szegéllyeli.
- Színes PEUGEOT felirat elöl és hátuli.
- Tükörház fekete gyöngyház fényben és színes irányjelző burkolati.

 

Teljesítmény és bizontság

 

A PEUGEOT 208 hatékony, takarékos, az Euro 6 normának megfelelő motorok széles választékát kínálja :

 

Három hengeres PureTech2-kibocsátás 97 g/km-től,az 1,2L 82LE PureTech S&S 5 fokozatú manuális váltós változatnál, melynek vegyes fogyasztása mindössze 4,2 l/100 km


Az 1,6 L BlueHDi egész egyszerűen... a legjobb a dízelek között! A dízelmotorok erényeit, áttörést hozó CO2-kibocsátással és üzemanyag-fogyasztással kombinálja – a kilométerenkénti CO2-kibocsátás egyik változat esetén sem éri el a 95 grammot –, és ez a piac legjobbjává avatja az 1.6 literes BlueHDi dízelválasztékot!


75, 100 és 120 LE változatban rendelhető.

 

Az 1.2 literes PureTech 110 S&S változat az új automatikus EAT6 sebességváltóval is rendelhető. Az AISIN által kifejlesztett új automatikus váltót Quickshift funkcióval látják el, amely gyorsabb fokozatváltást tesz lehetővé, és a könnyed, zökkenőmentes használatot magas szintű kényelemmel ötvözi.

 

A PEUGEOT 208 a magas szintű kényelmet és vezetési komfortot kimagasló biztonsággal ötvözi, és továbbra is szériában kínálja azokat a biztonsági felszereléseket, amelyekkel a modell ötcsillagos minősítést szerzett az EuroNCap teszteken (ESP, ABS, AFU, REF stb.). A már bevált passzív biztonsági rendszernek és az Active City Brake (automatikus fékezés várható ütközés esetén, kis menetsebességnél) bevezetésének köszönhetően aj PEUGEOT 208 az egyik legbiztonságosabb modell a kategóriában.