Boxer

 

Megérkezett az új Peugeot Boxer!


Az intenzív igénybevétel megkívánta kiemelkedő megbízhatóság és tartósság érdekében a Boxerrel több mint 4 000 000 tesztkilométert tettünk meg a legextrémebb körülmények között; tíz évnyi intenzív igénybevételnek megfelelő, szám szerint 500.000 ajtónyitást végeztünk rajta; valamint 1000 gázlóátkeléssel ellenőriztük az autó tömítettségét és korrózióvédelmét.


Nagy hangsúlyt fektettünk a PEUGEOT Boxer minőségére, legyen szó magáról a járműről vagy a gyártási folyamatról, melynek során 1800 alkalommal végzünk minőségi ellenőrzést.


Nincs két egyforma mesterség, ezért a kínálatot háromféle magasságban és négyféle hosszúságban kapható modellek teszik változatossá. Hatféle raktérméret és változat, továbbá számos felépítmény garantálja, hogy Ön biztosan megtalálja azt a Boxert, amely tökéletesen megfelel igényeinek.

 

A Peugeot Boxer 2,2 literes HDi motorcsaládját átalakított befecskendező rendszerrel látták el a még magasabb minőség és megbízhatóság érdekében.


Az intenzív igénybevétel megkívánta kiemelkedő megbízhatóság és tartósság érdekében a Boxerrel több mint négymillió kilométert tettünk meg a legextrémebb körülmények között, teljes- és részterheléssel, illetve üresen, a legkülönfélébb útviszonyok között, rossz burkolaton és hegyvidéken egyaránt.1500 órát teszteltük az autót -20 és +40°C közötti hőmérsékleten a különféle anyagok, illetve mechanikus, műanyag és elektromos komponensek időtállóságának vizsgálatára.

 

 

 


A PEUGEOT Boxer fejlesztésekor a tartósság növelése és a zajcsökkentés fokozása kulcsfontosságúak voltak:

  • nagy szilárdságú, megerősített kocsiszekrény;
  • újratervezett széljárat a szélvédő és a motorháztető között;
  • új tolóajtó mozgató szerkezet és megerősített hátsó ajtók;
  • erősebb fékek;
  • áttervezett lengéscsillapító-tartók.

Így garantálja a Peugeot, hogy az Ön új Boxere így még tartósabb, még hatékonyabb legyen.

 

A Boxer számos változatban kapható:

  • zárt furgon, plató-kabin és plató-duplakabin változatok áruszállításhoz,
  • alváz-kabin, alváz-duplakabin és padlólemezes alváz-kabin változatok felépítmény kialakításához.

Ezek mellett a Boxer ötféle megengedett össztömeggel készül: a 280-as sorozat 2,8 tonnás, a 300-as sorozat 3,0 tonnás, a 330-as sorozat 3,3 tonnás, a 350-es sorozat 3,5 tonnás, a 400-as sorozat pedig 4,0 tonnás. A választási lehetőségeket tovább szélesítik a különböző hosszúságok és szélességek. A háromféle magasság (2,254 m, 2,524 m, 2,764 m) négyféle hosszúsággal (4,963 m, 5,413 m, 5,998 m, 6,363 m) kombinálható, így Ön akár hétféle változat közül (zárt furgon esetén) választhatja ki a legmegfelelőbb modellt.

 


A hatféle rakodótérméret 8 köbmétertől (L1H1 változat) 17 m3-ig terjed (L4H3 változat), az ajtókat pedig úgy méretezik, hogy a lehető legkönnyebb legyen berakodni a szállítani kívánt árut. A lehető legnagyobb rakodótér biztosítása érdekében egyetlen köbcentiméter sem vész kárba. A kerékdob méretét például lecsökkentették, távolságukat pedig optimalizálták annak érdekében, hogy a legnagyobb rakodható padlószélesség alakuljon ki (a szélesség 1,422 m a kerékdobnál, 1,870 m maximális belső szélesség mellett).