e-208

Letölthető dokumentumok:

 

 

 

Az új PEUGEOT e-208 városi autó a 100%-ban elektromos motornak köszönhetően fürge viselkedést, felvillanyozó vezetési élményt és egy újfajta mobilitást kínál.

 

 

Az ellenállhatatlan e-208-ban minden megvan, amire vágyik. Az exkluzív stílusjegyek kiemelik az autó modern technológiáját és megjelenését.

 

 

 Egyedi stílus

 

A PEUGEOT e-208 megjelenését kiemelik az „e” felirat, a dikroikus oroszlánembléma, a karosszéria színére fújt hűtőrács, a fényes fekete kerékjárati ívek és a jobb aerodinamikai jellemzőket biztosító 17” alumínium keréktárcsák

 

 

FELVILLANYOZÓ 3D PEUGEOT i-Cockpit®

 

Belül az üléseket Alcantara© / Gréval-szürke szövetkárpiti borítja, de a legfontosabb, hogy az új e-208 beslő tere ugyanakkora, mint a sima PEUGEOT 208-asé.

A vezetéssel kapcsolatos információk könnyedén elérhetőek a 3D digitális műszeregység hagyományos vagy kivetített részéről vagy az érintőképernyős kijelzőről, hogy mindig a vezetési örömére tudjon koncentrálni:

 

  • Vezetési mód: Eco/Normal/Sport
  • Aktuális hatótávolság
  • A hajtáslánc működésének valósidejű animált megjelenítése.

 

Új elektromos motor

 

A 100 kW-os (136 LE) motornak és a 0 km/h-tól rendelkezésre álló 260 Nm nyomatéknak köszönhetően a teljes csönd és kényelem mellett intenzív vezetési élményre számíthat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagyteljesítményű akkumulátor

 

Az új e-CMP villamos moduláris platformot úgy alakították ki, hogy képes legyen egy nagy kapacitással (50 kWh) bíró, nagy feszültségű akkumulátor befogadására, és közben az utastéri helykínálat és a csomagtartó-kapacitás se szenvedjen csorbát. 8 évre vagy 160 000 km-re szóló garancia van az akkumulátorra, 70% töltőkapacitás erejéig.

 

 VEZETÉSI MÓDOK


Az új PEUGEOT e-208 városi villanyautóként háromféle vezetési módot kínál:

 

- Eco: olyan beállításokat alkalmaz, melyek segítségével maximalizálható a hatótávolság


- Normál: optimális kényelem a mindennapos használat során


- Sport: a teljesítményt és az intenzív gyorsulást előnyben részesítő üzemmód (0–100 km/h 8,1 s alatt)

 

 

 

 

 

 

A maximális elektromos hatótávolság (340 km (WLTP) / 450 km (NEDC), biztosítása érdekében


többféle töltés – otthoni vagy nyilvános töltőállomás – közül választhat.

 

Otthoni töltés hálózatról

 

Az e-208 a gépkocsihoz kapott standard töltőkábellel hagyományos hálózati csatlakozóról vagy – a teljes feltöltést 16 óra alatt biztosító – Green Up™ megerősített csatlakozóról tölthető fel.

 

Töltse autóját gyorsabban és teljes biztonságban speciális fali töltőegységről: a 11 kW-os Wallboxszal a teljes feltöltés mindössze 5 órát vesz igénybe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Akkumulátortöltés nyilvános töltőoszlopról

 

Az akkumulátor hőszabályozásának köszönhetően lehetőség van 100 kW-os töltők használatára, így 30 perc alatt 80%-os töltöttségi szint érhető el.