Gépjármű fertőtlenítési csomagok

 

 

 

Tisztelt Ügyfeleink!

 

A jelenlegi nehéz helyzetben is azon dolgozunk, hogy a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsuk. Természetesen a legfontosabb számunkra Ügyfeleink és dolgozóink egészsége, ami fokozott odafigyelést igényel mindannyiunktól. A Peugeot hálózat a higiéniai és jogszabályi előírások legszigorúbb betartása mellett, továbbra is folytatja munkáját és szívesen áll rendelkezésükre. A jelenleg hatályos kormányrendelet alapján a következők szerint:

 

 

Új autó értékesítés: csak abban az esetben tudjuk fogadni ügyfeleinket ha a gépjármű számukra a „munkavégzéshez elengedhetetlen eszköz”.

Márkaszervizeink: minden ügyfelünket fogadjuk.

 

 

Ha nem kíván, vagy nem tud személyesen kapcsolatba lépni velünk, úgy kollégáinkat online vagy telefonon is elérheti.

Márkakereskedésünk és Márkaszervizeink legfeljebb 17 óráig tartanak nyitva.

Kérjük, hogy a megszokott óvintézkedéseket a szalonunkban, szervizeinkben is tartsák be (maszkviselés, távolságtartás, kézfertőtlenítés)!

 

 

Maradjunk kapcsolatban!

 

Kollégáink szívesen állnak rendelkezésére, amennyiben a fentiekkel vagy a Peugeot modellekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban bárminemű kérdése merülne fel.

 

 

BELSŐ & KÜLSŐ FERTŐTLENÍTÉSI AJÁNLATUNK


minden márkaszervizünkben – minden autómárkára

9900 Ft*

 

A 17 pontos, manuálisan végzett belső & külső fertőtlenítő eljárásunk Önt és utasait is védi. A beavatkozást a Peugeot Márka előírások alapján, védőruházatban és szigorú előírások betartásával végezzük. Kizárólag az európai normák szerint minősített kiváló minőségű fertőtlenítőszereket és hatóanyagokat használunk az eljárás során.

 

Jelentkezzen be szolgáltatásunkra online, még ma!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AJÁNDÉKBA*


Bármely bruttó 100.000 Ft értékű szervizbeavatkozás esetén ajándék gépjármű-fertőtlenítés szolgáltatást biztosítunk Önnek.

 

A manuálisan végzett külső & belső fertőtlenítő és tisztító eljárást védőruházatban és szigorú előírások betartásával végezzük, az autót a beavatkozás alatt elkülönítjük.

 

Csak jeleznie kell a munkafelvevőnek, hogy igényt tart a szolgáltatásra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Az ajánlatok 2020. május 20-tól visszavonásig vehetők igénybe a hivatalos magyarországi Peugeot márkaszervizekben. A P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlatok módosítására vagy visszavonására. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljeskörű. A szolgáltatások részleteiről és igénybevételi feltételeiről a Peugeot márkaszervizekben kaphat tájékoztatást. Az ajánlatok más akcióval, kedvezménnyel, ajánlattal vagy hűségakcióval össze nem vonhatók.
Gépjármű fertőtlenítési csomagok