Mechanika

 

Szervizeinkben minden garanciális és garancia időn túli javítást vállalunk, az apróbb beavatkozásoktól a teljes körű motordiagnosztikán át, legyen az a klímarendszerek átvizsgálása, tisztítása, feltöltése, futómű diagnosztika, műszeres futómű beállítás, kerékcentírozás, gumiabroncsok cseréje, szezonális karbantartások, átvizsgálások, vagy kötelező szervizek. Műhelyünkben környezetvédelmi felülvizsgálatot (zöldkártya) és műszaki vizsgáztatást is végzünk.
 

Nagy figyelmet fordítunk a munkatársak szakmai ismereteinek fejlesztésére, ennek érdekében a szervizben és az ügyfélszolgálaton dolgozó kollégákat folyamatosan képezzük.
 

Javítóüzemeinkben gyári előírások alapján felszerelt eszközök és az említett oktatási rendszerben képzett munkatársak állnak ügyfeleink rendelkezésére.
 

Gyártó által meghatározott és felügyelt normaidőket alkalmazunk. A javítási munkálatok során eredeti gyári alkatrészek kerülnek beépítésre.
 

Fokozott figyelmet fordítunk a minőség-ellenőrzés meglétére, minden javított gépjárművet erre a célra kijelölt mesterszerelő, ún. minőség ellenőr vizsgál át a visszatérő jelleggel előforduló meghibásodások elkerülése végett.

 

Peugeot Iniciál

Sopron, Balfi u. 160/b.

Tel: 99/508-140, 20/587-3438

sopron@inicial.hu
 

 Mechanika Mechanika Mechanika