Akciók

Nyári szervizakció

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A klímaberendezésben betegséget előidéző baktériumok telepedhetnek meg, és kellemetlen szagot idéznek elő az utastérben. Egészséges megóvása érdekében tisztíttassa rendszeresen a klímaberendezést és cseréltesse a pollenszűrőt is!

 

A tisztítatlan klímaberendezés veszélyei:

 

Ha klímás autója utasterében kellemetlen szagot érez, amelynek nem ismeri a forrását, a gépkocsit azonnal vigye szakszervizbe!

 

A légkondícionáló berendezések ugyanis amellett, hogy az állandó, kellemes hőmérséklet luxusát nyújtják télen-nyáron, az egészségre ártalmas veszélyforrásokat hordozhatnak. Az ún. légionárius betegség okozója a gépkocsi klímaberendezésében tartósan megtelepedő legionella pneumophila baktérium, amely az általa szennyezett nedves levegő belélegzésével súlyos tüdőgyulladást okozhat. Hogy a baktérium elszaporodását megakadályozza, érdemes autója klímaberendezését évente ellenőriztetni akkor is, ha látszólag tökéletesen működik.

 

Mit kínálnak Önnek a Peugeot márkaszervizek az akció keretében?

 

A klímatisztítás szerviz beavatkozás során eredeti gyári Peugeot klímatisztító spray-vel és technológiával áttisztítják a klímakört.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mi szükséges még az autóklíma tökéletes működéséhez?

 

A tökéletes komfort és az egészség érdekében ajánlott a pollenszűrő cseréje is. Az elhasználódott pollenszűrő pórusai eltömődnek a portól és szennyeződésektől. Most a gyári pollenszűrőkre 10%1 kedvezményt biztosítunk, ha pollenszűrő-csere mellé a klímatisztítás csomagot is megrendeli. Éljen a lehetőséggel!

 

Az eljárás nemcsak jobb közérzetet biztosít az utastérben utazók számára, de nagyban növeli a klímaberendezés hatásfokát.

 

A hatékonyan működő klímaberendezés nemcsak kellemes hőmérsékletet biztosít, de párátlanítja is a levegőt, így nem csapódik ki a párával telt levegő a lehűlt szélvédőre, és nem akadályozza Önt a kilátásban.

 

És ez nem minden!

 

A klímatisztítás csomagot megvásárló ügyfeleinknek klímadiagnosztikára és klímarendszer javítására 10 %1 alkatrész- és munkadíj kedvezményt biztosítunk!

 

A klímajavításhoz az alkatrészkedvezményt csak a gyári klímakompresszorra és a gyári technológiával felújított cseredarabos klímakompresszorra, a gyári klímakondenzátorra, a gyári ventilátorokra és klímacsövekre biztosítjuk, és csak abban az esetben ha a javítást/cserét márkaszervizünkben végezteti el.

A klímarendszer rossz hatásfokának oka lehet még a nem megfelelő mennyiségű klímagáz is . A klímagázfeltöltés szolgáltatás igénybevételéről - annak speciális jellege miatt - egyeztessen márkaszervizünkkel.

 

 

Online szerviz-bejelentkező felületünkön keresztül bármely autómárkával bejelentkezhet a szolgáltatásra!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21 pontos szezonális átvizsgálás 4.900 Ft1

 

Fék kontrollcsomag műszeres fékhatásméréssel 5.900 Ft1

 

Futómű kontrollcsomag műszeres lengéscsillapítóméréssel 5.900 Ft1

 

Fék + futómű együtt mindössze 10.900 Ft-ért1.

 

150 pontos komplex műszaki kontrollcsomag Peugeot járművekre márkaspecifikus pontokkal kiegészítve 18.000 Ft1.

 

Online szerviz-bejelentkező felületünkön keresztül bármely autómárkával bejelentkezhet a szolgáltatásra!

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vásároljon gyári, jó minőségű cseppmentesen száradó gyári Peugeot ablakmosót akciós áron!

 

Most 15%1 kedvezménnyel kínáljuk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szél, hó, fagy vagy forróság, az időjárás és a súrlódás csökkenti a lapátok törlési teljesítményét, elkopnak, és egy idő után csíkot húznak maguk után, és nem biztosítják a biztonságos kilátást.

 

Vásároljon most kiváló minőségű gyári egyes vagy szettes, első vagy hátsó ablaktörlőlapátot, vagy válassza a PSA konszern multimárkás Eurorepar márkáját, melyet kifejezetten a 3 évnél idősebb gépjárművekhez fejlesztettek a Peugeot mérnökei. Az Eurorepar márka pénztárcabarát és nagyon jó ár-érték arányú minőségi termékeket kínál, és 2 év garanciát biztosít.

 

Most mindenre, gyári és Eurorepar termékekre egyaránt 10% kedvezményt biztosítanak1 márkaszervizeink.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Akár hagyományos, akár hybrid technológiájú gépjárművel rendelkezik, akár Stop & Start rendszerű, akár hagyományos akkumulátorral szerelt is autója, az akkumulátor teljesítményének megőrzése érdekében hetente 15 percet vagy kéthetente 30 percet autózzon a járművel. Ha erre nincs módja, akkor alapjáraton, helyben járassa a motort, és közben kapcsolja fel a fényszórókat. Ne feledkezzen meg arról, hogy a benzines és dízel autók kipufogógáza szénmonoxidot tartalmaz, ezért a motort vagy szabad levegőn, vagy olyan helyen járassa, ahol a hatékony szellőzés biztosított.

Természetesen, a használat velejárója, hogy még a legjobb minőségű akkumulátor is egy idő után gyengül, és már nem biztosítja a szükséges teljesítményt. Ilyen esetben ne halogassa a cserét!

 

Márkaszervizeinkben nemcsak a gyári, hanem a kifejezetten 3 évnél idősebb gépjárművekhez fejlesztett Eurorepar akkumulátorainkra is 10% kedvezményt biztosítunk1. Az Eurorepar a PSA konszern saját márkája, merre 2 év garanciát biztosítunk. Éljen a lehetőséggel

 

 

 

 

 

 

 

 

Válasszon különböző csomagjainkból vagy vegye igénybe ajándék szolgáltatásként!

 

A gépjárműfertőtlenítést önálló szolgáltatásként is megvásárolhatja 9900 Ft-ért vagy egy komplex szervizcsomag keretében.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bízzunk abban, hogy a nyár még sok örömet tartogat a számunkra. Reméljük, hogy végre kimozdulhatunk otthonról és több időt tölthetünk szeretteinkkel a szabadban is.

 

Ehhez kínálunk – egy kicsit előre kacsintva és bizakodva – akciós tartozékokat.

 

Válogasson akciós tartozék ajánlataink közül!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jogi megjegyzés

 

1Az ablaktörlőlapát és akkumulátor akció kivételével, az akciós ajánlatok 2020. április 1-től 2020. szeptember 30-ig érvényesek, viszont az akkumulátor és ablaktörlő akció esetében a kezdési dátum 2020. június 4. Minden akciós ajánlat csak az akcióban részt vevő, hivatalos magyarországi Peugeot -márkaszervizekben, a készlet erejéig érvényes. A klímatisztítás egy gyári klímatisztító spray-vel végzett beavatkozás. A klímadiagnosztika = a Peugeot belső gyári szabvány szerint végzett szolgáltatás.
A klímadiagnosztikára, a klímajavításra és gyári pollenszűrőkre csak a klímatisztítás csomagot megvásárló ügyfeleinknek biztosítjuk a kedvezményt. A klímajavításon belül a 10% kedvezmény csak az alábbi alkatrészcsaládokra vonatkozik: gyári- és gyári technológiával felújított cseredarabos klímakompresszor, gyári klímakondenzátor, ventilátorok, klímacsövek. A felújított-cseredarabos alkatrészek vásárlásának feltételeiről itt tájékozódhat: https://www.peugeot.hu/cseredarabos-felujitott-alkatreszek.html.
A kontrollcsomagok keretében végzett átvizsgálást megbontás nélkül, előre meghatározott pontokon végzik, mely pontok listáját a https://www.peugeot.hu/allapotfelmeres-csomagok/ oldalon találja. Az átvizsgálás csomagok nem helyettesítik a hatósági Műszaki Vizsgát és a „Gyárilag előírt időszakos vizsgálatokat” sem.
A tartozék kedvezmények a megjelölt tartozékcsaládokra vagy a konkrétan megjelölt alkatrész-tartozék cikkszámokra vonatkoznak. Kérjük, hogy a termék vásárlása előtt kérjen felvilágosítást márkaszervizeinkben a termék műszaki paramétereiről, áráról! Bizonyosodjon meg arról, hogy a kiválasztott termék megfelel az Ön elképzeléseinek, hogy kompatibilis az Ön gépjárművével vagy azzal az eszközzel, melyre/melyhez csatlakoztatni kívánja. Néhány tartozék felszereléséhez plusz illesztő szett vásárlása is szükséges Az akciós termékek egy része márkafüggetlen, viszont vannak családok, me­lyek csak bizonyos Peugeot modellekhez vásárolhatók. Ugyanazon termékcsaládon belül a különböző modellekkel kompatibilis alkatrészek/tartozékok cikkszáma és műszaki paraméterei eltérők lehetnek, ennek megfelelően áruk is változik. A feltüntetett árak 10 Ft-ra kerekített bruttó akciós ügyfélárak. A tájékoztatás nem teljeskörű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A szolgáltatás részleteiről és az igénybevételi feltételekről márkaszervizeinkben kérhet tájékoztatást. A képek illusztrációk. Az akció alkatrész-, tartozék- és csomagajánlatai más akcióval, kedvezménnyel, hűségprogrammal nem vonhatók össze.