Peugeot Casco+

 

 

 

 

IDŐTÁLLÓ BIZTONSÁG

 


Ha Ön Peugeot tulajdonos, akkor nemcsak egy kényelmes és megbízható autót mellett döntött, de megfizethető árazású, minőségi szolgáltatások közül is választhat!

Mostantól a bonyolult biztosítási ajánlatokon sem kell töprengenie, mert egy igazi különlegességnek számító, kedvező díjszabású, és számos exkluzív előnyt biztosító márka Casco-t is köthet a Peugeot-nál!

 

És ugye Önnek sem mindegy, hogy milyen biztosítást választ, milyen feltételekkel és milyen költségekkel?

Peugeot Casco ajánlatunk partnere a megbízható, és hazánkban piacvezető Allianz Hungária Zrt.

 

MIRE TERJED KI, MILYEN EXTRÁKAT KÍNÁL ÖNNEK A PEUGEOT CASCO+?


A Peugeot Casco+ biztosítást magánügyfeleknek fejlesztettük ki.

 

A biztosítás alapja az Allianz Autóm gépjármű-biztosítás MAX csomagja, amely teljes körű casco biztosítás, azaz kiterjed természeti károkra, lopáskárra és töréskárra, valamint a vételár-biztosításra és az üvegkárra is. A tradicionális casco fedezeteken túlmenően jogsegély-szolgálatot és balesetbiztosítást is tartalmaz, ráadásul a karosszéria alkatrészek esetében sokszor avultatást sem számol fel.

 

A Peugeot Casco+ ezeken túlmenően további extrákat nyújt, úgymint kiterjesztett javíthatóság, önrészfelezés és cseregépjármű szolgáltatás.

 

 

MENNYIT JELENTHET ÖNNEK EZ A SOK EXTRA SZOLGÁLTATÁS?

 

A számok magukért beszélnek!

 

Összehasonlító táblázatainkból meggyőződhet arról, hogy különböző korú járművek, különböző típusú káresemények esetén milyen előnyöket jelenthet Önnek a Peugeot Casco+ egy-egy szolgáltatása.

 

Ha Ön az új személygépjárműve megvásárlásakor megköti a Peugeot Casco+ biztosítást, akkor az automatikusan tartalmazni fogja a vételár-biztosítási fedezetet, amely autója első forgalomba helyezéstől számított egyéves koráig, ellopás vagy totálkáros töréskár esetén téríti meg a gépjármű értékcsökkenését a feltételek szerint.

 

Ezt szoktuk újérték-térítésnek is nevezni.

 
Peugeot Casco+