Akciók

Peugeot Partner készletakció

 

 

 

Miért dolgozna mással, ha az Év Kishaszongépjárműve most rendkívül kedvező áron, akár azonnali kezdéssel az Öné lehet? Kérjen ajánlatot még ma!

 

 


Új Partner Premium L1 1.6 BlueHDi 100
jogi személyeknek nettó 1 280 000 Ft kedvezménytől

 

  • 2 személyes MultiFlex utasülés
  • Megemelt terhelhetőség (1000 Kg)
  • Jobb oldali tolóajtó
  • 3,3-3,9 m3 bővíthető raktér
  • 12 V csatlakozó és LED világítás a raktérben
  • Tempomat és sebességhatároló
  • Klímaberendezés
  • Bluetooth kihangosító

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az új PEUGEOT PARTNER a márka legfrissebb modelljeinél megismert EMP2 platformra épül, mely rövidebb túlnyúlásokat és manőverezésnél kisebb fordulókört tesz lehetővé: fordulóköre mindössze 10,82 m, így a legszűkebb helyeken is elboldogul.

 

A PEUGEOT i-COCKPIT® alapelemei a stabilabb fogású, jobb kormányozhatóságot biztosító kisméretű kormány, a magasra helyezett műszeregység, mely a legfontosabb adatokat közvetlenül a vezető látómezejében jeleníti meg.

 

A rakodás az oldalsó tolóajtónak köszönhetően még kényelmesebb, melyet a 180 fokosan nyíló hátsó ajtók (2/3 - 1/3 arányban) tovább fokoznak. A Multi-Flex ülésekkel szerelt L1-es karosszéria rakterébe akár 2 EUR raklap is befér.

 

A raktér csomag erősebb fényű raktérvilágítást és 4 rögzítőgyűrűt kínál.

 

Az emelt terhelhetőségnek köszönhetően akár 1000 kg hasznos terhet is szállíthat.

 

 

* Az ajánlat 2019. május 22- től visszavonásig vagy a készlet erejéig, a magyarországi akciós készleten elérhető Peugeot Partner kishaszongépjármű modellre megkötött adásvételi szerződésekre érvényes. A nettó 1 280 000 Ft-os kedvezmény a Peugeot Partner Premium L1 1.6 BlueHDi 100, emelt terhelhetőségű, utasoldali légzsákkal, raktércsomaggal és Multiflex üléspaddal felszerelt változatára vonatkozik. A feltüntetett kedvezmény általános forgalmi adót nem tartalmazó, nettó kedvezmény, amely az árlistában feltüntetett nettó listaárból kerül levonásra. A jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze és kizárólag az akciós készlet erejéig érvényes és a listaárból levonandó, maximális kedvezményt foglalja magában. A feltüntetett kedvezmény a Peugeot Partner modell konkrét felszereltségű verzióinak megvásárlása esetén elérhető. Az akciós ajánlatok kizárólag jogi személyek részére érvényesek. A kedvezmény teszt- és használt gépkocsi vásárlására nem, kizárólag az akciós készletlistáról történő vásárlásra vonatkozik. A képek illusztrációk. A P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot a kereskedelmi akció megváltoztatására és visszavonására. A jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljes körű, az ajánlat részleteiről kérjük, érdeklődjön a Peugeot márkakereskedésekben! Az ajánlatban kínált Peugeot Partner vegyes fogyasztása az NEDC szabvány szerint 4,6 l/100 km, vegyes CO2-kibocsátása 109 g/km.

 

** 2019. 01. 02. után minden belföldi székhelyű jogi személy részére új autóként értékesített Peugeot Partner tehergépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett CarGarantie Promóciós Economy garanciát adunk ajándékba. Az akció készletlistáról vagy gyártásból történő megrendelésre egyaránt vonatkozik. A CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl, az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 2+2 évig vagy 200 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó), további feltételek teljesülése esetén érvényes, a CG Car-Garantie Versicherungs-Aktiengesellschaft által nyújtott kiterjesztett szerződéses jótállás és a szerződéses gyári jótálláshoz képest a CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződésben megjelölt korlátozott szolgáltatásokat tartalmazza. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre nem vonatkozik. A gyári szerződéses jótállás keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben és a Szerviz- és Garanciafüzetben foglalt feltételek és körülmények, míg a CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződés keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha a CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért keresse fel a www.peugeot.hu oldalt vagy érdeklődjön az akcióban részt vevő márkakereskedéseknél.

 

*** A jelenlegi finanszírozási ajánlat az MNB NHP Fix keretében belföldi székhelyű kis- és közép vállalatok számára érhető el forint alapú, évi 2,5%-os mértékű fix ügyleti kamatozású, zártvégű pénzügyi lízing konstrukcióban, amelyhez kötelező teljes körű casco biztosítást kötni, ahol a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt. A konstrukció során a minimális finanszírozott összeg 3 millió forint, míg a választható futamidő minimum 36 maximum 96 hónap lehet. A finanszírozást a Peugeot magyarországi hivatalos márkafinanszírozó partnere, a Merkantil Bank Zrt. nyújtja. Az NHP
Fix részleteiről a MNB és a Merkantil Bank Zrt. hivatalos honlapján is tájékozódhat. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Önt terheli a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték.