Akciók

Tavaszi -Nyári szervizakció

 

 Tudta, hogy igényei szerint a Peugeot márkaszervizekben 3 féle alkatrész típusból is választhat a jármű típusa, kilométer futása és kora alapján? Választhat eredeti gyári alkatrészt, vagy akár 20%-kal kedvezőbb árú Eurorepar alkatrészt, sőt több esetben az akár 50%-kal kedvezőbb árú környzettudatos technológiával újragyártott, kiváló minőségű alkatrész mellett is dönthet.

Márkaszervizeinkben nemcsak pénztárcabarát alkatrészekkel, de akcós munkaóradíjakkal, magas szintű szakértelemmel és műszerezettséggel is várjuk, gyors vállalási határidőkkel!

 

 

     
     
   

 

 

 

 

 

Ha klímás autója utasterében kellemetlen szagot érez, amelynek nem ismeri a forrását, a gépkocsit azonnal vigye szakszervizbe!

 

 

 

A tisztítatlan klímaberendezés veszélyei:

 

Az ún. légionárius betegség okozója a gépkocsi klímaberendezésében tartósan megtelepedő legionella pneumophila baktérium, amely az általa szennyezett nedves levegő belélegzésével súlyos tüdőgyulladást okozhat. Hogy a baktérium elszaporodását megakadályozza, érdemes autója klímaberendezését évente ellenőriztetni akkor is, ha látszólag tökéletesen működik.

 

 

 

A tisztítási eljárás:

 

A klímatisztítás szerviz beavatkozás során eredeti gyári Peugeot klímatisztító spray-vel és technológiával áttisztítják a klímakört.

 

 

 

Hol és milyen áron veheti igénybe a szolgálatátást?

 

A márkaszervizek klímatisztítás árairól itt tájékozódhat! Bármely autómárkával bejelentkezhet a szolgáltatásra! Akcióban minden Peugeot márkaszerviz részt vesz, kivéve  OMP Debrecen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mi szükséges még az autóklíma tökéletes működéséhez?

 

A hatékonyan működő klímaberendezés nemcsak kellemes hőmérsékletet biztosít, de párátlanítja is a levegőt, így nem csapódik ki a párával telt levegő a lehűlt szélvédőre, és nem akadályozza Önt a kilátásban

 

Egészséges megóvása érdekében tisztíttassa rendszeresen a klímaberendezést és cseréltesse a portól szennyeződésektől eldugult elhasználódott pollenszűrőt is!

 

A gyári- és az Eurorepar hagyományos, aktívszenes és prémium pollenszűrőinkre is 10% kedvezményt biztosítunk, ha pollenszűrő-csere mellé a klímatisztítás csomagot is megrendeli.

 

Éljen a lehetőséggel! Bármely autómárkával bejelentkezhet a szolgáltatásra! 

 

Az akciónkban minden Peugeot márkaszerviz részt vesz, kivéve OMP Debrecen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10% kedvezményt biztosítunk a fékbetét-csere munkadíjából, akár eredeti gyári, akár Eurorepar fékbetétet választ a cseréhez. Az Eurorepar fékbetétekre és beépítésükre 2 év garanciát biztosítunk.

Akcióban minden Peugeot márkaszerviz részt vesz, kivéve OMP Debrecen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10% kedvezményt biztosítunk a féktárcsa-csere munkadíjából, akár eredeti gyári, akár Eurorepar féktárcsát választ a cseréhez. Az Eurorepar féktárcsákra és beépítésükre 2 év garanciát biztosítunk.

 

Akcióban minden Peugeot márkaszerviz részt vesz, kivéve OMP Debrecen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A vezérlés karbantartása precíziós odafigyelést és szakértelmet igényel. Márkaszervizeinkben az Eurorepar vezérlés szuperszettek cseréjére 2 év alkatrész és munkadíj garanciát biztosítunk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A körforgásos gazdaság elkötelezett képviselőjeként, meghatározott típusú cserealkatrészeinket környezettudatos gyári technológiával gyártjunk újra.

Ezek a RE-NEW logoval jelzett termékeink rendkívül gazdaságos megoldást jelentenek ügyfeleinknek, és biztosan nem kell kompromisszumot kötniük a minőség rovására..

 

Akár 50%-kal olcsóbb, mint az eredeti gyári alkatrész!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 perc kikapcsolódás Önnek is jár!

 

Játsszon velünk, és ha szerencsés, 100.000 Ft-értékű új autó kedvezmény utalványt nyerhet vagy válaszhat fődíjként multimárkás gépjárműtartozék utalványt vagy márkafüggetlen szerviz utalványt is!

Sőt! Fődíjunkön kívül további értékes ajándékokat is kisorsolunk:

10 db Parfümszóró Mangue Tropical illattal és
10 db multimárkás Eurorepar szőnyegszett is!
Garantált exkluzív kedvezménykuponjainkkal pedig minden játékos nyer!

 

Nyereményjáték 2021. május 12-én indul!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Átvizsgálás csomagjaink biztonságos műszaki megoldást kínálnak használtautó vásárlás esetén, vagy általános műszaki állapot felmérésére.

 

Csomagjaink mellé ingyenes Videocheck szolgáltatást biztosítunk!

 

„Hatékony fékezés” kontrollcsomag műszeres fékhatásméréssel 5900 Ft1.

„Biztonságos futómű” kontrollcsomag műszeres lengéscsillapítóméréssel 5900 Ft1.

 

Fék + futómű együtt mindössze 10.900 Ft-ért.

 

150 pontos komplex műszaki kontrollcsomag


Peugeot járművekre márkaspecifikus pontokkal kiegészítve 18.000 Ft.

Bármely autómárkával bejelentkezhet a szolgáltatásra!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bármely bruttó 100.000 Ft értékű szervizbeavatkozás esetén ajándék gépjármű-fertőtlenítés szolgáltatást biztosítunk Önnek.

 

Csak jeleznie kell a munkafelvevőnek, hogy igényt tart a szolgáltatásra.

 

A gépjárműfertőtlenítést önálló szolgáltatásként is megvásárolhatja 9900 Ft-os áron.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Márkaszervizeink többsége hozom-viszem szolgáltatást is kínál az Ön kényelmére. Éljen a lehetőséggel!

 

A speciális időszak miatt márkaszervizünk a szolgáltatás mellé előírhatja a gépjárműfertőtlenítés-csomag egyidejű megvásárlását.

 

A feltételeket itt tekintheti meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1, Az ajánlatok 2021. május 5-től 2021. június 30-ig érvényesek az akcióban résztvevő hivatalos Peugeot márkaszervizben. Az OMP Debrecen márkaszerviz nem vesz részt az akcióban.

A klímatisztítás csomag ára márkaszervizenként változik: 5900 Ft – 74000 Ft- 8900 Ft között, az árlistát itt találja!

A klímatisztítás árak a 6400CL01 fixdíjcsomagra vonatkoznak, mely a 1608523780 cikkszámú gyári tisztítóspray-t tartalmazza.

A kedvezményes árú alkatrész-, tartozék-, és csomagajánlatok más akcióval, kedvezménnyel, hűségprogrammal nem vonhatók össze, visszavonásig és/vagy a készlet erejéig érvényesek. A kommunikációban közzétett képek illusztrációk, a feltüntetett árak és információk tájékoztató jellegűek.

Kérjük, hogy bármely termék megvásárlása előtt kérjen felvilágosítást márkaszervizünkben a termék műszaki paramétereiről, áráról! Bizonyosodjon meg arról, hogy a kiválasztott termék megfelel az Ön elképzeléseinek, hogy kompatibilis az Ön gépjárművével vagy azzal az eszközzel, melyre/melyhez csatlakoztatni kívánja. Az akciós termékek-ajánlatok egy része márkafüggetlen, viszont vannak alkatrészek/tartozékok, melyek csak bizonyos Peugeot -modellekhez vásárolhatók. Ugyanazon termékcsaládon belül a különböző márkákkal-modellekkel kompatibilis alkatrészek/tartozékok cikkszáma és műszaki paraméterei eltérők lehetnek, ennek megfelelően áruk is változik. A rendelkezésre állástól függően előfordulhat, hogy bizonyos alkatrészcsaládokból nem tudunk az Ön gépjárművével kompatibilis alkatrészt/tartozékot/szolgáltatást ajánlani.

 

A konkrét listaárral vagy akciós árral meghirdetett termékek árai a közzététel napján érvényes 100 Ft-ra kerekített bruttó ügyfélárak, és egy esetleges árlista változás esetén módosulhatnak. Az árlista változásból adódó ár-differenciákat kompenzálni nem áll módunkban, ezért kifejezetten kérjük, hogy megrendelés előtt márkakereskedésünk munkatársaival ellenőriztesse a termék árát, és az így kapott pontos ár ismeretében döntsön a termék megrendeléséről, megvásárlásáról.

Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljeskörű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására.

 

Műszaki átvizsgálás csomagjainkra vonatkozó további információkat a 2.es jogi pontban találja.

 

2, Fék kontrollcsomag műszeres fékhatásméréssel, a Futómű kontrollcsomag műszeres lengéscsillapító-méréssel valamint a 150 pontos műszaki átvizsgálás+ értékbecslés kontrollcsomagok részletes tartalmát és igénybevételi feltételeit ezen az oldalon találja: https://www.peugeot.hu/allapotfelmeres-csomagok/

A kontrollcsomagok nem helyettesítik a kötelező hatósági Műszaki Vizsgát és a „Gyárilag előírt időszakos vizsgálatokat” sem. Az átvizsgálás azt ellenőrzi, hogy a kontrollpontokon a vizsgálat időpontjában van-e meghibásodás vagy sem, és nem vetíti előre az adott pontok és/vagy a jármű bármely más alkatrészének, berendezésének későbbi meghibásodási eshetőségét. Az átvizsgálás során az átvizsgálást végző szakember a műszerfalon kijelzett adatokat (pl. kilométeróra állást) és a gépjármű hivatalos papírjaiban rögzített adatait tekinti irányadónak, azok hitelességét nem ellenőrzi.