Tavaszi-nyári szervizakció

 

 

 

 

 

 

A klímaberendezés nemcsak a hűtéséért felel, de párátlanítja is az utastér levegőjét, így nem csapódik ki a párával telt levegő a lehűlt szélvédőre, és nem akadályozza Önt a kilátásban.A kellemes hőmérséklet mellett azonban a tisztaságra is ügyelnünk kell, hiszen a nem karbantartott klímaberendezésben betegséget előidéző baktériumok telepedhetnek meg, és kellemetlen szagot idéznek elő az utastérben.

 

Tisztíttassa és fertőtleníttesse autója klímaberendezését most akciós áron!

 

Online szerviz-bejelentkező felületünkön keresztül bármely autómárkával bejelentkezhet a szolgáltatásra!

 

És ha Ön Peugeot tulajdonos, akkor karbantartási díj kalkulátorunkkal kiszámolhatjaautója várható karbantartási költségeit is. Próbálja ki!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fék kontrollcsomag műszeres fékhatásméréssel 5500 Ft.

 

Futómű kontrollcsomag műszeres lengéscsillapítóméréssel 5500 Ft.

 

A kettő együtt mindössze 10000 Ft-ért.

 

Komplex műszaki átvizsgálás 150 ponton értékbecsléssel: 13000 Ft.

 

Ugyanez a 150 pontos műszaki kontrollcsomag Peugeot járművekre márkaspecifikus pontokkal kiegészítve 18000 Ft.

 

Online szerviz-bejelentkező felületünkön keresztül bármely autómárkával bejelentkezhet a szolgáltatásra!

 

És ha Ön Peugeot tulajdonos, akkor karbantartási díj kalkulátorunkkal kiszámolhatja autója várható karbantartási költségeit is. Próbálja ki!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vásároljon kiváló minőségű, cseppmentesen száradó gyári Citroën ablakmosót akciós áron!

 

 

1L ára mindössze bruttó 320 Ft!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itt a jó idő, mozduljunk ki otthonról! Csomagoljuk össze kedvenc holmijainkat, biciklinket és vágjunk neki!

 

Válogasson akciós tartozék ajánlataink közül!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 Az akciós ajánlatok 2019. április 2-től 2019. június 29-ig érvényesek az akcióban részt vevő, hivatalos magyarországi Peugeot-márkaszervizekben. A klímatisztítás-fertőtlenítés egy gyári klímatisztító spray-vel végzett beavatkozás. A 150 pontos átvizsgálást megbontás nélkül, előre meghatározott pontokon végzik, mely pontok listáját a https://www.peugeot.hu/allapotfelmeres-csomagok/ oldalon találja. Az átvizsgálás csomagok nem helyettesítik a hatósági Műszaki Vizsgát és a „Gyárilag előírt időszakos vizsgálatokat” sem. A tartozék kedvezmények a megjelölt tartozékcsaládokra vagy a konkrétan megjelölt alkatrész-tartozék cikkszámokra vonatkoznak.Kérjük, hogy a termék vásárlása előtt kérjen felvilágosítást márkaszervizeinkben a termék műszaki paramétereiről, áráról! Bizonyosodjon meg arról, hogy a kiválasztott termék megfelel az Ön elképzeléseinek, hogy kompatibilis az Ön gépjárművével vagy azzal az eszközzel, melyre/melyhez csatlakoztatni kívánja. Néhány tartozék felszereléséhez plusz illesztő szett vásárlása is szükséges Az akciós termékek egy része márkafüggetlen, viszont vannak családok, me­lyek csak bizonyos Peugeot-modellekhez vásárolhatók. Ugyanazon termékcsaládon belül a különböző modellekkel kompatibilis alkatrészek/tartozékok cikkszáma és műszaki paraméterei eltérők lehetnek, ennek megfelelően áruk is változik. A feltüntetett árak 10 Ft-ra kerekített bruttó akciós ügyfélárak. A tájékoztatás nem teljeskörű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A szolgáltatás részleteiről és az igénybevételi feltételekről márkaszervizeinkben kérhet tájékoztatást. A képek illusztrációk. Az akció alkatrész-, tartozék- és csomagajánlatai más akcióval, kedvezménnyel, hűségprogrammal nem vonhatók össze.
Tavaszi-nyári szervizakció