Akciók

Téli szervizakció

 

 

 

 

 

21 pontos téli átvizsgálás fixdíjcsomagunk mellett, népszerű speciális műszaki kontrollcsomagjainkkal is várjuk Önt:

 

„Hatékony fékezés” kontrollcsomag műszeres fékhatásméréssel 5.500 Ft1.

„Biztonságos futómű” kontrollcsomag műszeres lengéscsillapítóméréssel 5.500 Ft1.

A kettő együtt mindössze 10.000 Ft1-ért.

 

150 pontos komplex műszaki átvizsgálás értékbecsléssel: 13.000 Ft1.

Ugyanez a 150 pontos műszaki kontrollcsomag Peugeot járművekre márkaspecifikus ellenőrzőpontokkal kiegészítve 18.000 Ft1.

 

Karbantartáshoz, javításhoz a jármű 3 éves korától a pénztárcabarát Eurorepar alkatrészcsaládot ajánljuk. Az Eurorepar a PSA konszern saját márkája, melyet a Peugeot mérnökei fejlesztettek és teszteltek, és melyre a Peugeot 2 év garanciát biztosít.

 

Várjuk Önt márkaszervizeinkben, jelentkezzen be online, akár most azonnal!

 

 

 

 

 

 

 

 

Mindig az időjárási körülményeknek megfelelő gumiabronccsal autózzon! Ne dőljön be a csalóka időnek!

 

A nyári gumi 7°C alatt megkeményedik, és nem tapad jól az útra, így növeli a féktávolságot.

 

Váltson téli gumiabroncsra!


Márkaszervizeinkben a kerékszett-cserét mindössze 6.900 Ft1-ért vállaljuk vagy 10.900 Ft1-ért átgumizzuk a 4 lemezfelnit. Mindkét szolgáltatásnál a kerekeket kiegyensúlyozzuk, mielőtt visszaszereljük gépjárművére.

 

Alumínium keréktárcsák esetén a szolgáltatást 12.900 Ft1-ért kínáljuk Önnek.


Márkaszervizeinkben akciós márkás téli abroncsok közül válogathat a prémium termékektől a jó minőségű pénztárcabarát megoldásokig.

 

 

 

 

 

 

 

 

A hideg idővel az ablakmosótartályban lévő folyadékot is cserélni kell. Képzelje csak el azt a bosszúságot, amikor beindítja az ablaktörlőlapátokat és egy csepp ablakmosót sem tud a szélvédőre spriccelni, mert a folyadék megdermedt, belefagyott a fúvókákba és a csövekbe.

 

Vásároljon gyári  minőségű  -20 °C fokig megfelelő - téli eredeti Peugeot ablakmosót akciós áron!

 

Mindössze 580 Ft /L (5 L-es kiszerelésben)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ismerje meg a PSA konszern saját márkáját, az EUROREPAR alkatrészcsaládot!

 

Amennyiben idősebb autóval rendelkezik, és egy igazán pénztárcabarát megoldást keres, vásároljon az Eurorepar alkatrészcsaládunkból, melyet kifejezetten a 3 évnél idősebb járművekhez fejlesztettek mérnökeink, és amelyre 2 év garanciát biztosítunk!

 

Az Eurorepar alkatrészcsalád multimárkás kínálatában a piacon elérhető szinte valamennyi autómárkához és modellhez talál autóalkatrészeket és tartozékokat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A PSA konszern kifejezetten a 3 évnél idősebb járművekhez fejlesztette az Eurorepar alkatrészcsaládot. Most a több márkához és modellhez is kompatibilis akkumulátorokat kínáljuk 10 %-os kedvezménnyel.

 

Nincs miért hezitálnia, hiszen az Eurorepar alkatrészcsaládra 2 év garanciát biztosítunk! Akciós akkumulátorainkból (európai polarizációval):

 

L2 60/640 EFB    – Stop&Start rendszerekhez (1620012480) 34.830 Ft

L2 60/520 EFB    – Stop&Start rendszerekhez (1620012680) 36.590 Ft

L3 70/720 EFB     – Stop&Start rendszerekhez (1620012580) 44.340 Ft

L3 70/760 AGM – Stop&Start rendszerekhez (1620012780) 55.800 Ft

 (L2 (mm) =h. 242, sz. 175, m. 190 --  L3 (mm) = h. 278, sz. 175, m. 190)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itt az új sportszezon és a téli kirándulások évszaka!

 

Vásároljon járműtartozékot most akár 20% kedvezménnyel.

 

Az akciós tartozék ajánlatok megtekintéséhez kattintson IDE!

 

Várjuk Önt márkaszervizeinkben, jelentkezzen be online, akár most azonnal!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jogi megjegyzés

 

1 A 21 pontos – megbontás nélküli – szezonális átvizsgálás ellenőrző pontjai: • Ablakok és szélvédők állapota • Karosszéria és fényezés állapota • Kuplungpedál működése • Kézifék működése • Kürt működése • Ablaktörlőlapátok állapota és működése, szélvédőmosó működése • Fényszórók, izzók és jelzőberendezések működése • Gumiabroncsok állapota, gumiabroncsnyomás ellenőrzése • Első fékek állapota: fékbetétek, féktárcsák, féknyergek és fékcsövek ellenőrzése • Csővezetékek állapota, olajteknő és váltó tömítettsége • Futómű és kormánymű állapota • Gumiharangok állapota • Lengéscsillapítók állapota (tömítettség) • Kipufogórendszer és rögzítéseinek állapota • Segédberendezéseket hajtó szíjak állapota • Hűtőfolyadékszint • Fékfolyadékszint • Kormányszervo-olajszint • Motorolajszint A csomagra vonatkozó további feltétel és részletek a 2.  és 3. jogi pontban olvashatók – kérjük, ehhez görgessen lejjebb.


Fék kontrollcsomag műszeres fékhatásméréssel, a Futómű kontrollcsomag műszeres lengéscsillapító-méréssel valamint a 150 pontos műszaki átvizsgálás+ értékbecslés kontrollcsomagok részletes tartalmát és igénybevételi feltételeit ezen az oldalon találja: https://www.peugeot.hu/allapotfelmeres-csomagok


Gumiszett-csere fixdíjcsomag: Csak személyautókra vehető igénybe Egy szett 4 db kerékből áll. Az ár tartalmazza a 4 kerék egyszeri átgumírozását, centrírozását és a keréksúlyok árát. Az ár nem tartalmaz gumiabroncsot. Az alufelnire vonatkozó csomagár 17’ –nál nagyobb kerekekre nem vehető igénybe – nagyobb kerék esetén kérjen külön ajánlatot!. A csomagra vonatkozó további feltételek és részletek a 2. jogi pontban olvashatók – kérjük, ehhez görgessen lejjebb.


Kerékszett-csere fixdíjcsomag: Egy szett négy darab kerékből áll. Tartalmazza a 4 kerék le- és felszerelését, centrírozását és a keréksúlyok árát. Az ár nem tartalmazza gumiabroncsot. Csak személyautókra vehető igénybe. A csomagra vonatkozó további feltételek és részletek a 2. jogi pontban olvashatók – kérjük, ehhez görgessen lejjebb.


Multimárkás Eurorepar Ablaktörlő lapát ajánlatok: Az Eurorepar családra 2 év garanciát biztosítunk. Az ajánlat más akcióval, csomagajánlattal és kedvezménnyel, hűségprogrammal nem összevonható. További részletekért görgessen lejjebb, a 2. jogi pontig.


Multimárkás Eurorepar Akkumulátorok akciója: Az akciós kedvezmény csak a P Automobil Import Kft. által forgalmazott multimárkás Eurorepar akkumulátorokra vonatkozik. Az Eurorepar családra 2 év garanciát biztosítunk. Az ajánlat más akcióval, csomagajánlattal és kedvezménnyel, hűségprogrammal nem összevonható. További részletekért görgessen lejjebb, a 2. jogi pontig.


Tartozékok akciója: Az akciós kedvezmény mértéke tartozékcsaládonként eltérő és csak a https://www.peugeot.hu/szerviz-es-alkatresz/szerviz-es-alkatresz-akciok/tartozek-akciok.html oldalon közzétett, a P Automobil Import Kft. által forgalmazott eredeti gyári tartozékokra, a készlet erejéig érvényes. Az ajánlat más akcióval, csomagajánlattal, kedvezménnyel, hűségprogrammal nem összevonható. További részletekért görgessen lejjebb, a 2. jogi pontig.

 

2 A feltüntetett akciós árak 10 Ft-ra kerekített bruttó ügyfélárak. Az ajánlatok 2019. november 4-től 2020. február 29-ig érvényesek az akcióban résztvevő, hivatalos magyarországi Peugeot márkaszervizekben. A téli akció alkatrész-, tartozék-, és csomagajánlatai más akcióval, kedvezménnyel, hűségprogrammal nem vonhatók össze, visszavonásig és/vagy a készlet erejéig érvényesek. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak.

Kérjük, hogy bármely termék megvásárlása előtt kérjen felvilágosítást márkaszervizeinkben a termék műszaki paramétereiről, áráról! Bizonyosodjon meg arról, hogy a kiválasztott termék megfelel az Ön elképzeléseinek, hogy kompatibilis az Ön gépjárművével vagy azzal az eszközzel, melyre/melyhez csatlakoztatni kívánja. Néhány tartozék felszereléséhez plusz illesztő szett vásárlása is szükséges Az akciós termékek egy része márkafüggetlen, viszont vannak családok, me¬lyek csak bizonyos Peugeot -modellekhez vásárolhatók. Ugyanazon termékcsaládon belül a különböző modellekkel kompatibilis alkatrészek/tartozékok cikkszáma és műszaki paraméterei eltérők lehetnek, ennek megfelelően áruk is változik.

 

3 A 21 pontos átvizsgálást és kontrollcsomagokat szemrevételezéssel, megbontás nélkül, előre meghatározott pontokon végzik. A kontrollcsomag pontjainak listáját a https://www.peugeot.hu/allapotfelmeres-csomagok/ oldalon, a 21 pontos átvizsgálás pontjainak listáját pedig a jelen oldalon az 1. es jogi pontban találja. A 21 pontos átvizsgálás csomag és a kontrollcsomagok nem helyettesítik a kötelező hatósági Műszaki Vizsgát és a „Gyárilag előírt időszakos vizsgálatokat” sem. Az átvizsgálás azt ellenőrzi, hogy a kontrollpontokon a vizsgálat időpontjában van-e meghibásodás vagy sem, és nem vetíti előre az adott pontok és/vagy a jármű bármely más alkatrészének, berendezésének későbbi meghibásodási eshetőségét. Az átvizsgálás során az átvizsgálást végző szakember a műszerfalon kijelzett adatokat (pl. kilométeróra állást) és a gépjármű hivatalos papírjaiban rögzített adatait tekinti irányadónak, azok hitelességét nem ellenőrzi. A tájékoztatás nem teljeskörű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak.