új 208

 

 

Az új PEUGEOT 208 határozott sportos vonalai fiatalos energiával párosul. A beltérben pedig a forradalmi PEUGEOT 3D i-Cockpit® várja. Városi kisautónk a választás szabadságát nyújtja; hiszen benzines, dízel és elektromos meghajtással is hazaviheti.

 

 

SPORTOS ÉS ÉRZÉKI

 

Az új PEUGEOT 208 alacsony építésű sportos karosszériája a hosszú motorháztetővel és érzékien ívelt formáival vonzza a tekintetet. A Black Diamond tető, a fényes fekete kerékjárati ívek és ablakszegélyek, valamint a díszbetétekkel ellátott gyémántcsiszolt keréktárcsák még inkább kiemelik az autó letisztult, áramvonalas sziluettjét.

 

 

 

PEUGEOT 3D i-Cockpit® 

 

Fedezze fel a legújabb generációs  PEUGEOT 3D i-Cockpit®-ot. Tapasztalja meg a gyors és intuitív vezetés élményét a központi kezelőszervekkel ellátott kompakt kormány, a tetszés szerint konfigurálható 3D digitális műszeregység, a nagy felbontású 10” érintőképernyő és a 7 billenőkapcsolói jóvoltából. A még modernebb megjelenés érdekében a 8 színből álló világításcsomagi segítségével a belső hangulatvilág is személyre szabható. 

 

 

Egy új moduláris és hatékony platform

 

Az új 208 a moduláris kiképzésű, többféle meghajtással is társítható új CMP/eCMP platformra épül, így tulajdonosa szabadon választhat a benzines, dízel és a tisztán elektromos meghajtás között. Az úttartás, a kormányozhatóság, a zajkomfort optimalizálása, valamint a tömeg csökkentése révén csökkent a CO2-kibocsátás, és egyben intenzívebbé vált a vezetési élmény.

 

Az e-208 szintén profitál az eCMP platform nyújtotta előnyökből, mely optimális felépítést, a hagyományos változatokéval megegyező hátsó helykínálatot és azonos vezetési pozíciót biztosít.

 

Belsőégésű motorok

High-tech automata sebességváltó

Elektromos motor

Tapasztalja meg az intenzív vezetési élményt, amit a legújabb generációs nagy teljesítményű és hatékony, Euro 6 benzin- és dízelmotorok kínálnak:
- PureTech
- BlueHDi
A takarékos, optimalizált fogyasztású motorok ráadásul egytől egyig Stop & Start rendszerrel vannak felszerelve.
Amint megtapasztalta, milyen hatékonyan és gördülékenyen működik a kormány mögött elhelyezett váltófülekkel és elektromos vezérlésű kapcsolókarral ellátott új EAT8 váltó, többet hallani sem akar másról. A gyors és észrevétlen sebességváltások a Quickshift technológiának köszönhetők. Élvezze a teljes csönd és kényelem mellett az intenzív vezetési élményt is, mely a

- A 100 kW-os (136 LE) motornak,
- Azonnal rendelkezésre álló 260 Nm nyomatéknak,
- 340 km WLTP / 450 km NEDC hatótávolságnak köszönhető.

 

 

Az új városi PEUGEOT 208-ban számos okos vezetéstámogató és parkolássegítő funkció szolgálja a vezető igényeit.