Új 308 SW

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMPOZÁNS STÍLUS

 

Szépen ívelt, nyúlánk vonalaival az új PEUGEOT 308 SW családi kombi egy teljesen új világ felfedezésére csábít. Az expresszív új orr-rész, az éjjel-nappal világító LED-es fénysorok és az elegáns 16” Zyrcon keréktárcsák első pillantásra lenyűgözik az embert.

 

HALLGASSON AZ ÉRZÉKEIRE!


Az új PEUGEOT 308 SW fedélzetén a PEUGEOT i-Cockpit® és különleges berendezései jóvoltából soha nem tapasztalt élményekben lehet része. Kapcsoljon magasabb fokozatra és élvezze a Denon HIFI-csomag és a Driver Sport csomag nyújtotta még intenzívebb élményeket! 

 

 

 

 

 

 

 

Az új PEUGEOT 308 SW nyúlánk és sportos vonalaival korszerű stílust képvisel. Határozott személyiségét jól tükrözi az új orr-rész, mely krómozott fazettákra osztott hűtőráccsal* és elliptikus halogén fényszórókkal van felszerelve. Nagy méreteinek köszönhetően tágas belső tér, nagy helykínálat, nagyfokú variálhatóság és praktikus használat jellemzik.

 

 

A PEUGEOT 308 SW minden részlete lenyűgöző.

 

Ahogy beszáll az autóba, a PEUGEOT i-Cockpit letisztult és modern

 

dizájnjával rögtön rabul ejti.

 

A kompakt kormány fürgébb viselkedést, a magasra helyezett kombinált

 

kijelző nagyobb kényelmet,

 

az új kapacitív érintőképernyő pedig ösztönösebb használatot biztosít.

 

Az új 308 SW Allure kiviteli szinten a Mistral vagy Guérande

 

kivitelben rendelhető, dinamikus formájú ülésekhez Oxford

 

bőr-szövet kárpitokat is kapott.

 

 

 

 

Az új PEUGEOT 308 fedélzetén a PEUGEOT i-Cockpit® és különleges berendezései jóvoltából soha nem tapasztalt élményekben lehet része. A kompakt kormány fürgébb viselkedést, a magasra helyezett kombinált kijelző nagyobb kényelmet, a kapacitív érintőképernyő pedig ösztönösebb használatot biztosít.

 

A magasra, közvetlenül a műszeregység és a kormány közelében elhelyezett, jól látható és könnyen elérhető érintőképernyő segítségével gyerekjáték a beépített TomTom* 3D navigáció kezelése. A navigáció a fontosabb épületek 3 dimenziós megjelenítésével és felhasználóbarát szolgáltatásaival segíti a navigálást.

 

 

 

A Mirror Screen funkciónak köszönhetően okostelefonja Android Auto-, Apple CarplayTM-, ill. MirrorLink®-kompatibilis alkalmazásait az érintőképernyőn is meg tudja jeleníteni.

 

 

A tökéletes vezetési élményt szem előtt tartva az új 308 SW-n

 

alkalmazott magas színvonalú műszaki megoldások példás

 

menettulajdonságokat eredményeztek.

 

A maximális hatékonyság és kényelem érdekében a felfüggesztések

 

mindig az adott - BlueHDi vagy PureTech - motorhoz igazodnak.

 

Hatékonyság tekintetében az új 308 SW vitathatatlanul a legjobbak között van.

 

Módosított paramétereivel a még intenzívebb vezetési élményt szolgálja a

 

Driver Sport Pack.

 

 

 

 

 

DRIVER SPORT PACK

 

A Driver Sport Pack a dinamikus vezetés szerelmeseinek készült. A középkonzolon található „Sport” gomb megnyomásával megváltoznak bizonyos paraméterek. Az eredmény sportosabb kormányrásegítés és fokozottan reagáló gázpedál, felerősített és sportosabb motorhang, valamint

SOPRTOSABB VEZETÉS

 

A fehérből pirosra váltó kijelzés a dinamikus használathoz kapcsolódó paraméterek megjelenítésével (leadott teljesítmény, turbónyomás, hossz- és keresztirányú gyorsulás).

DENON HIFI-RENDSZER

 Élvezze a Denon HIFI-csomag nyújtotta pontos és természetes zenei hangzást! A Peugeot 308 SW egyedi rendelésre készült Denon HIFI-rendszere nyolc hangszórót, egy mélynyomót és egy digitális erősítőt foglal magában. A vezető és az utasok kétféle hangeloszlás és ötféle hangzásvilág között választhatnak, ami garantáltan telt, árnyalt és természetes hangzást eredményez.

 

 

 

AZONOS LOGÓ, AZONOS KARAKTER

 

A korszerű, elegáns és sportos új PEUGEOT 308 SW GT Line-t tetszés szerint személyre szabhatja. Fedezze fel az exkluzív belső kiegészítőket és az alumíniumból készült dekorelemeket!

 

 TÖKÉLETES NYUGALOM

 

 

A maximális komfort érdekében használja ki az új vezetéssegítő rendszerek előnyeit!

TÁGAS BELSŐ, NAGYFOKÚ VARIÁLHATÓSÁG


Az új PEUGEOT 308 SW GT Line tágas belső tere kifejezetten útra csábít. Bárhová megy, szabadon gyönyörködhet a hatalmas üvegfelületeken és a panorámatetőni keresztül szeme elé táruló látványban. A nagy csomagtartó pillanatok alatt átalakítható: a lehajtható Magic Flat üléspad jóvoltából sík padlófelület és még nagyobb rakodótér áll rendelkezésre. 

 

 

 

 

HANGSÚLYOSAN SPORTOS

 

A GT változat minden porcikájából dinamizmus árad. Ha még karakteresebb és dinamikusabb autót szeretne, fedezze fel e sportos lökhárítójú, upla kipufogóvéges, elegáns változatot! A szériában kínált Driver Sport csomag még intenzívebb vezetési élménnyel ajándékozza meg.

 

 

TELJESÍTMÉNYRE SZÜLETVE

 

A minden ízében sportos új PEUGEOT 308 SW GT-t egy új exkluzív 180 lóerős BlueHDi motor hajtja, melyhez egy különleges 8 fokozatú automata sebességváltó csatlakozik.