Új 308

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STÍLUS ÉS DINAMIZMUS

 

Az új PEUGEOT 308 mostantól még karakteresebb külseje első pillantásra magával ragad. határozott stílusát még inkább kiemelik az éjjel-nappal világító, jellegzetes full LED gondoskodik.

 

PEUGEOT i-COCKPIT®, AZ ÚJRAGONDOLT VEZETÉSI ÉLMÉNY

 

Az utastérben helyet foglalva merüljön el kedvére a PEUGEOT i-Cockpit® jól átgondolt, sajátos világában. Fedezze fel a megszokottnál agilisabb és ösztönösebb vezetés örömeit a kompakt kormánykerék, a szemmagasságban elhelyezett műszercsoport és az új, kapacitív típusú érintőképernyő segítségével.

 

 

 

 

Az áramvonalas, elegáns új PEUGEOT 308 kiegyensúlyozott arányaival, kifejező stílusával és a mechanikai elemekhez a lehető legszorosabban idomuló karosszériájával erőteljes és dinamikus autó benyomását kelti. Határozott személyiségét jól tükrözi a karakteres új orr-rész, mely krómozott fazettákra osztott hűtőráccsal és elliptikus halogén fényszórókkal van felszerelve.

 

A letisztult és rendkívül funkcionális belső dizájnnak hála az ergonomikus

 

kiképzésű vezetőhelyen a vezetés újfajta élménye várja.

 

A PEUGEOT i-Cockpit®-ban a kompakt volán,a magasra helyezett

 

műszeregység és a kapacitív érintőképernyő

 

jóvoltából különleges vezetési élményben lesz része.

 

 

 

 

Az új PEUGEOT 308 fedélzetén a PEUGEOT i-Cockpit® és különleges berendezései jóvoltából soha nem tapasztalt élményekben lehet része. A kompakt kormány fürgébb viselkedést, a magasra helyezett kombinált kijelző nagyobb kényelmet, a kapacitív érintőképernyő pedig ösztönösebb használatot biztosít.

 

A magasra, közvetlenül a műszeregység és a kormány közelében elhelyezett, jól látható és könnyen elérhető érintőképernyő segítségével gyerekjáték a beépített TomTom* 3D navigáció kezelése. A navigáció a fontosabb épületek 3 dimenziós megjelenítésével és felhasználóbarát szolgáltatásaival segíti a navigálást.

 

 

 

A Mirror Screen funkciónak köszönhetően okostelefonja Android Auto-, Apple CarplayTM-, ill. MirrorLink®-kompatibilis alkalmazásait az érintőképernyőn is meg tudja jeleníteni.

 

Mivel a vezetési élmény alapvető része a gépjármű feletti kontroll,

 

az új PEUGEOT 308 a példás menettulajdonságok érdekében

 

magas színvonalúműszaki megoldásokat alkalmaz.

 

A maximális hatékonyság és kényelem érdekében

 

a felfüggesztések mindig az adott - BlueHDi

 

vagy PureTech - motorhoz igazodnak.

 

 

 

 

DRIVER SPORT PACK

 

Módosított paramétereivel a még intenzívebb vezetési élményt szolgálja a Driver Sport Pack A középkonzolon található „Sport” gombbal aktiválható rendszer dinamikusabb vezetési élményt eredményez.

SOPRTOSABB VEZETÉS

 

A sportosabb kormányrásegítés és fokozottan reagáló gázpedál, felerősített és sportosabb motorhang, fehérből pirosra váltó kijelzés a dinamikus használathoz kapcsolódó paraméterek megjelenítésével (leadott teljesítmény, turbónyomás, hossz- és keresztirányú gyorsulás).

DENON HIFI-RENDSZER

 

Élvezze a Denon HIFI-csomag nyújtotta pontos és természetes zenei hangzást! A Peugeot 308 egyedi rendelésre készült Denon HIFI-rendszere nyolc hangszórót, egy mélynyomót és egy digitális erősítőt foglal magában. A vezető és az utasok kétféle hangeloszlás és ötféle hangzásvilág között választhatnak, ami garantáltan telt, árnyalt és természetes hangzást eredményez.

 

KIFINOMULT STÍLUS

 

 

 

Letisztult dizájnjával és prémium kategóriás, minőségi anyagaival az új PEUGEOT 308 GT Line egy kifinomultan sportos változatot testesít meg. A piros díszvarrással ellátott, Mistral bőr-szövet, a teljes bőr bevonatú kormány és az alumínium betétek garantáltan elnyerik a tetszését.

 

TELJES KÖRŰ KONNEKTIVITÁS

Élvezze a gondtalan vezetés előnyeit a legújabb generációs vezetéssegítő rendszerek és a hangfelismerő funkcióval is ellátott 3D navigációs rendszer jóvoltából! A maximális fedélzeti kényelem érdekében okostelefonját a Mirror Screen Triple Play funkció segítségével az érintőképernyőre csatlakoztathatja.

 

 

A HATÁROKAT FESZEGETŐ STÍLUS

 

Ki tud ellenállni az új PEUGEOT 308 GT-nek és minden eddiginél merészebb stílusának? A sportos lökhárítónak köszönhetően a karosszéria rendkívül impozáns látványt nyújt.
A szériában kínált Driver Sport csomag pedig hihetetlenül dinamikus vezetést tesz lehetővé.

TELJESÍTMÉNYRE HANGOLVA

 

 

 

A minden ízében sportos új PEUGEOT 308 GT-t egy új exkluzív 180 lóerős BlueHDi motor hajtja, melyhez egy különleges 8 fokozatú automata sebességváltó csatlakozik.