ÚJ 5008

 

 

 

A lehengerlő, impozáns stílusú modell nagy tereivel és merész megoldásaival valami teljesen újat képvisel.

Sportos és áramvonalas sziluettjével  a megújult 7 személyes PEUGEOT 5008 SUV már a jövő formatervezési irányvonalait vetíti előre.

A továbbfejlesztett PEUGEOT i-Cockpit és a csúcskategóriás szolgáltatások jóvoltából a nagy utazóautókkal vetekedő jármű minden várakozást felülmúl.

 

Vannak még fokozatok.

 

A 7 személyes új PEUGEOT 5008 SUV egy elegáns, kiforrott és modern stílust képvisel, mely erő és kifinomultság tökéletes egyensúlyát valósítja meg.

Az egyedi orrkialakítás a keret nélküli új hűtőráccsal és a jellegzetes világítótestekkel egységes megjelenést kapott. Jellegzetes elemei az új lökhárítóba épített lakkfekete légbeömlők és a metálfényű védőszegély.

 

A megemelt karosszéria dinamikus és sportos megjelenését hangsúlyozza a fényszóróktól a hátsó spoilerig húzódó krómbetét, valamint a gyémántcsiszolt 19” új San Francisco alumínium keréktárcsák

 

 

KERET NÉLKÜLI HŰTŐRÁCS

 

A sakktábla mintázatú, keret nélküli új függőleges hűtőrács két oldalt finom szárnyakban végződik, ami formailag rendkívül egységes, áramvonalas orr-részt eredményez.  

MÉRETEK

 

A kategóriájában kompaktnak számító új PEUGEOT 5008 SUV tekintélyes belső méretekkel rendelkezik.

 

Az intelligens belső kialakításnak köszönhetően a modellt kivételes helykínálat és szinte korlátlan variálhatóság (1–7 személyes kialakítás) jellemzik.

 

A tágas csomagtartóhozi könnyű hozzáférést biztosít a lábmozdulattal nyitható motoros csomagtérajtó.

 

 

A megújult, innovatív és ergonomikus PEUGEOT i-Cockpit® jóvoltából most még intenzívebb élményben lehet része.


Az új PEUGEOT 5008 SUV vezetőhelye a könnyen kezelhető kompakt kormányon és a hét billenőkapcsolóni kívül egy új 10” HD érintőképernyővel és egy új 12,3” magasra helyezett digitális műszeregységgel van felszerelve. A teljes egészében konfigurálható és személyre szabható egységen a kijelzés minősége kiváló, és a fontosabb vezetési információk leolvasása közben a vezető mindvégig az úton tarthatja a szemét.

 

  
ÚJ MŰSZEREGYSÉG & MAGASFOKÚ KÉNYELEM

 

Az új, személyre szabható és konfigurálható, 12,3” magasra helyezett digitális műszeregység a képernyőkontraszt javításával intenzív fekete színeket és kiváló minőségű kijelzést biztosít. A vezető által kijelölt információk kitűnően olvashatók, így a reakcióidő is rövidebb.

 ONLINE SZOLGÁLTATÁSOK

 

A jól olvasható és gyorsan reagáló, új 10” HD érintőképernyőhöz hangvezérlésű 3D online navigációs rendszer kapcsolódik, melyen a legfontosabb vezetéssel kapcsolatos eseményeket valós időben kijelző TomTom® szolgáltatások.

 

 

A fürge és jól kormányozható új PEUGEOT 5008 SUV a nagy utazóautók dinamikus tulajdonságaival és akusztikai komfortjával egyaránt rendelkezik.
Kínálatában a márka legújabb generációs Euro 6di PureTech benzinmotorjait, illetve BlueHDi dízelmotorjait találjuk, melyek mindegyike Stop&Start rendszerű:
 

  • 1,2 l PureTech 130 S&S BVM6
  • 1,2 l PureTech 130 S&S EAT8
  • 1,6 l PureTech 180 EAT8
  • 1,5 l BlueHDi 130 S&S BVM6
  • 1,5 l BlueHDi 130 S&S EAT8
  • 2,0 l BlueHDi 180 S&S EAT8


EAT8i automata sebességváltóval is társítható hatékony motorjainak, optimális tömegének és rendkívül kicsi fordulókörének köszönhetően az új PEUGEOT 5008 SUV élénk, gyors és precíz érzetekkel szolgál és élvezetes vezetést kínál.

 

 

 

Menet közben számtalan vezetéstámogató funkció segíti a az új PEUGEOT 5008 SUV vezetőjét. Ilyen például a legújabb generációs automatikus vészfékező rendszer vagy a kibővített táblafelismerő rendszer stb.


A nyugodt városi vezetéshez nagyban hozzájárulnak az olyan parkolássegítő funkciók, mint a 360° kamerarendszer vagy a Park Assist.

 

 

 

 

 

 

Az „Advanced Grip Control” technológia nagyobb mozgásteret biztosít a vezetőnek.
Segítségével új PEUGEOT 5008 SUV-ja tapadási jellemzőit mindig az adott időjárási és útviszonyokhoz igazíthatja.


A Hill Assist Descent Controli funkció segítségével pedig meredek lejtőn is szabályozni tudja gépkocsija sebességét.

 

A sötétben vagy rossz látási viszonyok között nagyobb biztonságot nyújtó „Night Vision”rendszer az infravörös kamera segítségével érzékeli, ha a gépkocsi előtt az úton 200 méteres távolságon belül gyalogos vagy állat tartózkodik. A rendszer hatótávolsága nagyobb, mint a távolsági fényszóróké. A kamera által látott kép – vészjelzés kíséretében – a vezető látóterében, a digitális műszeregységen kerül kijelzésre.

 

Próbálja ki a félautonóm vezetést a „Drive Assist” csomaggal. A sávtartó automatikát és a Stop & Go funkcióval rendelkező adaptív tempomatot segítségül hívó rendszer az állandó követési távolság biztosítása érdekében az autó sebességét automatikusan az előtte haladó gépjárműéhez igazítja, és a vezető által választott pozíciónak megfelelően felügyeli a távolságot.

 

 

Számtalan szolgáltatás és korlátlan előnyök: fedezze fel a PEUGEOT kapcsolódási szolgáltatásait.
 

Tudjon meg többet.