ÚJ 5008

 

 

 

 

MERÉSZ VONALAK

 

Köszöntjük egy új korszak hajnalán!
Íme egy nyúlánk, mégis izmos, a legkorszerűbb technológiával felszerelt, mégis végletekig kifinomult SUV, amely minden érzékünkre fokozottan hat, és még nagyobb vezetési szabadságot kínál.


Az új PEUGEOT 5008 SUV egy hétszemélyesi szabadidő-autó és egy elegáns utazóautó tökéletes kombinációja.

SZABADSÁG – ÚJ ÉRTELMEZÉSBEN

 

A 7 személyes  új PEUGEOT 5008 SUV az utazás élményét valóban új dimenzióba helyezi.


Élvezze a belső tér luxusát, a hatalmas panoráma napfénytetőni és a nagy üvegfelületeken beáradó fényt, és süppedjen bele a többpontos masszázsrendszerreli kényeztető ülésekbe.

 

  
INTUITÍV KEZELŐSZERVEK

 

Tegye próbára érzékszerveit, és a 100%-ig high-tech új Peugeot i-Cockpit®-ban helyet foglalva adja át magát az egyedülálló vezetési élménynek. A személyre szabható, magasra helyezett digitális műszercsoportnak és a 8 colos, kapacitív típusú érintőképernyőneki köszönhetően úgy tájékozódhat, hogy közben mindvégig az úton tarthatja a szemét.

 

Akár többen szeretnének utazni (hétszemélyes változati) akár a

 

nagy csomagteret szeretnék teljes mértékben kihasználni, a

 

PEUGEOT 5008 SUV tökéletesen alkamazkodik az utazók

 

igényeihez.

 

Az új PEUGEOT 5008 SUV optimalizált felépítésének egyik legfontosabb hozadéka a tömeg terén elért áttörés (az előző nemzedékhez képest átlagosan 95 kg-ot sikerült lefaragni a modell súlyából).

 

De ez még nem minden: az áramvonalas formaterv, valamint a karosszéria méretének optimalizálása kitűnő légellenállást eredményezett, ami a kategória egyik legjobbja.Emellett a választékban szereplő valamennyi benzines és dízelmotor a kategória legjobbja címmel büszkélkedhet saját kategóriájában!


Az új PEUGEOT 5008 SUV szegmensének egyik leghatékonyabb modellje.
 

 

 

BELTÉR – ÚJ MÉRTÉKKEL

 

 

 

Ossza meg másokkal is az utazás örömét.

 

 

 

A külön-külön állítható, három egyenértékű hátsó ülésnek köszönhetően és a – két elrejthető, illetve kivehető ülésből álló – harmadik üléssor hozzáadásával olyan utasteret alakíthat ki, amelyben minden utas kényelmesen elfér.

 

 

 

ALAKÍTSA KEDVÉRE!

 

Alakítsa kedvére az új Peugeot 5008 SUV-ját, és használja ki a hatalmas csomagtartót.
Elég egy láblendítés a hátsó lökhárító alá, és már nyílik is a szabad kezes csomagtérajtói.


A kifejezetten alacsony csomagtérküszöbnek, az akár 780 dm3-t is elérő raktérfogatnak és az asztalkahelyzetbe állítható első utasülésneki köszönhetően – amely akár 3,20 m hosszú tárgyak elhelyezését is lehetővé teszi – az új PEUGEOT 5008 SUV szinte kimeríthetetlen szállítási lehetőséget kínál.

 

A SZABADSÁG ÉLMÉNYE

 

Az új PEUGEOT 5008 szabadidő-autó tágas, funkcionális, igényeink szerint alakítható, praktikus és ötletes belső tere a hétköznapi autózás bármely kihívásával képes megbirkózni, és a legkülönbözőbb helyzetekhez is alkalmazkodik.


És ha ehhez hozzávesszük a sokféle felszerelést (csatlakozók, csomagtérelválasztó, napellenzők, lehajtható asztalkák, akasztók, pohártartók stb.) és az utastérben kialakított változatos rakodóhelyeket (össztérfogatuk eléri a 38 litert), máris ráébredünk, hogy valóban az autózás egy új dimenziójába léptünk…

 

 

ÉLMÉNYEK KARNYÚJTÁSNYIRA

 

Az új Peugeot i-Cockpit® high-tech világa a jövőbe repíti. A személyre szabható, magasra helyezett digitális műszercsoport , a 8 colos, kapacitív típusú érintőképernyő, a puha színbőr borítású kompakt kormánykerékbe épített kezelőszervek, csakúgy mint a kormányról is vezérelhető automata sebességváltó, teljesen magától értetődő, mégis intenzív vezetési élményt biztosít.

 

 

INTUITÍV KEZELŐSZERVEK

 

A PEUGEOT i-Cockpit® Amplify funkció az összes érzékszervre fokozottan hat: a kellemes fényekhez és hangzáshoz,a beépített illatosító mellett, a DriverSportPack dinamikus hatása is hozzáteszi a magáét – különösen Boost módban… Csakis az Ön választásán múlik, milyen hangulatban utazik.

 

 

KORLÁTLAN ONLINE KAPCSOLATTARTÁS

 

 

A Mirror Screen funkciónak köszönhetően mobiltelefonja képernyőjét kivetítheti a 8 colos érintőképernyőre, és ezen keresztül használhatja az Apple CarPlayTM, a MirrorLink®, illetve az Android Auto* kompatibilis alkalmazásokat. A mobiltelefon vezeték nélkül feltölthető.

 

 

NAVIGÁCIÓ HÁROM DIMENZIÓBAN

  

A rendkívül realisztikus TomTom* 3D navigáció a talaj lejtését is figyelembe véve jeleníti meg az épületeket 3D-ben. A kormányon található kapcsoló segítségével a térképet a jobb láthatóság érdekében egyetlen mozdulattal akár át is vihetjük az érintőképernyőről a magasra helyezett digitális kijelzőre.

 

 

5 CSILLAG AZ EURO-NCAP TÖRÉSTESZTEN

 

 

 

Az új PEUGEOT 5008 SUV a legjobb, 5 csillagos eredményt érte el az Euro NCAP 2016törésteszten.

 

 

 

KONCEPCIÓ

 

Az optimális járműfelépítésből adódó előnyöknek köszönhetően az új PEUGEOT 5008 SUV bármely motorizáció és felszereltségi szint esetén kitűnő teljesítményeket nyújt. Az új EMP2 padlólemez rendkívül kedvezően járul hozzá az autó dinamikai tulajdonságainak optimalizálásához.

 

ÉLMÉNY VEZETNI

 

Az új PEUGEOT 5008 SUV dinamikai tulajdonságai és akusztikai komfortja révén is a szegmens egyik legjobb modellje. Hatékony BluHDI, PureTech és THP erőforrásai , illetve a legújabb generációs EAT6 automata váltó kiváló vezetési élményt, hatékony haladást és kedvező üzembentartást garantálnak.

 

 

100% HIGH-TECH BIZTONSÁG


Az új Peugeot 5008 SUV már szériában is első rangú biztonsági szolgáltatásokat kínál: az ütközések elnyelésére optimalizált karosszériafelépítés, 6 légzsák, ABS, ESP stb. Ezenfelül egy a szélvédő felső részén elhelyezett többfunkciós kamerai, 12 ultrahangos érzékelői, egy radar és két 180°-os videokamera segíti a vezetést.

 

A JÖVŐ MÁR VALÓSÁG


Bízza rá magát a legújabb generációs vezetéssegítő funkciókra: táblaolvasó rendszer sebességajánlással, automatikus vészfék (Active Safety Brake) ütközésveszély-jelző (Distance Alert) funkcióval, sávtartó asszisztens aktív holttérfigyelő funkció, fáradtságérzékelő rendszer* Stop funkcióval rendelkező adaptív sebességszabályozó stb. A gondtalan városi vezetést pedig parkolóradar vagy parkolóautomata segíti.

 

 

* Minden 2017.02.06. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített ÚJ Peugeot 5008 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.


**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.