Akciók

Új Peugeot SUV modellek most vonzó áron

 

 Az út nem lehet akadály! Sőt, az új Peugeot SUV-modellekkel minden kilométer igazi élményt jelent. A masszív felépítésű, tágas és kényelmes szabadidő-autók a megragadó forma mögött forradalmi belsővel várják a vezetőt és utasait.

 

A Peugeot i-Cockpit vezetőhely soha nem tapasztalt vezetési élményt nyújt! A kisméretű kormánykerék élvezetessé teszi a vezetést, a magasra emelt műszeregység és a nagyméretű érintőképernyő pedig közvetlenül a vezető látóterében helyezkedik el, így nem vonja el a figyelmet e vezetésről.

 

Az új Peugeot SUV-modellekhez Grip Control3 is rendelhető, mely a különböző útviszonyokhoz alkalmazkodva segíti az autó haladását. Az intelligens Grip Control kipörgésgátló használatával a csúszós, téli utakon és a könnyű terepen történő haladás sem jelenthet többé akadályt.

 

Ismerje meg az új Peugeot 2008, 3008 és 5008 SUV modelleket és válassza ki az igényeinek legmegfelelőbbet!

 

Peugeot 2008 már 4 290 000 Ft-tól1

 

Stílusos, jól felszerelt, kompakt SUV, melyet élmény vezetni városban és városon kívül egyaránt.

 

 • Peugeot i-Cockpit vezetőhely
 • Díjnyertes PureTech benzinmotorok
 • Gazdag alapfelszereltség
 • Síkba dönthető hátsó ülések
 • 5 év garanciával2

 

 

 

Peugeot 3008 már 6 190 000 Ft-tól1

 

A 2017-es Év Autója Díj nyertese most csak Önre vár!

 

 • Peugeot i-Cockpit vezetőhely
 • Digitális, személyre szabható műszeregység
 • Táblafelismerő rendszer
 • Különleges, minőségi belső kialakítás
 • 5 év garanciával2

 

Peugeot 5008 akár 2,5 millió Ft állami támogatással nagycsaládosoknak.1

 

Tágas, vérbeli SUV családi kalandokhoz:

 

 • 7 személyes kivitel felár nélkül
 • Peugeot i-Cockpit vezetőhely
 • Különálló, variálható ülések a második sorban
 • Elrejthető, kivehető ülések a harmadik sorban
 • Hatalmas csomagtartó
 • 5 év garanciával2

 

 

 

 1. Jelen ajánlat a 2019. május 20. és június 30. között megkötött adásvételi szerződésekre érvényes új Peugeot 2008 SUV, új Peugeot 3008 SUV és az új Peugeot 5008 SUV vásárlása esetén. A hirdetésben szereplő bruttó 4 290 000 Ft-os induló ár az új Peugeot 2008 SUV Active 1.2 PureTech 82 LE motorral szerelt változatára, a bruttó 6.190.000 Ft-os induló ár az új Peugeot 3008 SUV Access 1.2 PureTech 130 LE motorral szerelt változatára vonatkozik. A 7 személyes új Peugeot 5008 SUV modellhez igényelhető 2,5 millió Ft állami támogatás igénybevételének módját és feltételeit a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló 45/2019. (III. 12.) Korm. rendelet határozza meg. A kedvezményes ár teszt és használt Peugeot 2008 SUV, Peugeot 3008 SUV és Peugeot 5008 SUV vásárlására nem vonatkozik. A kedvezmény más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció részleteiről és a további akciós SUV modellekről érdeklődjön a Peugeot-márkakereskedésekben, illetve keresse fel a peugeot.hu honlapot”

 

2. Minden 2019. május 20. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített, új Peugeot 2008, 3008, 5008 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.


A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

3. Grip Control a modellek felszereltségi szintjétől és típustól függően széria, feláras opció vagy nem rendelhető felszereltség.