Akciók

Váltson Peugeotra!

 

 A Peugeot 208 és Peugeot 2008 SUV párosa különleges megjelenésüknek és lenyűgöző technológiájuknak köszönhetően kiváló választás mindenki számára. 

Válassza akciós kínálatunkból, az Önhöz leginkább passzoló modellt.
 

AJÁNLATUNK

 

PEUGEOT 2081

 

Már 4.290.000 Ft-tól

A városi kisautó újragondolva. Modern megjelenés, egyedi megoldások és takarékos motorok. Mi kell még egy tökéletes városi autóhoz?

 

 

Előnyök:

 

  • Peugeot i-Cockpit® vezetőhely
  • Automata vészfékező rendszer
  • Sávtartó asszisztens

 

 

 

 

PEUGEOT 2008 SUV2

Már 6.090.000 Ft-tól

Egy autó, ami minden téren jól teljesít: kényelmes, csendes, biztonságos. De az extravagáns forma és az igényes kialakítás teszi tökéletessé!

 

 

Előnyök:

 

  • Peugeot i-Cockpit® vezetőhely
  • Automata vészfékező rendszer
  • Mobiltelefon tükrözés

 

 

 

 

 

1 Jelen ajánlat a 2021. április 5. és 2021. május 31. között megkötött adásvételi szerződésekre érvényes új Peugeot 208 Like 1,2 PureTech 75 vásárlása esetén. A fenti kedvezményes ajánlat teszt és használt Peugeot 208 vásárlására nem vonatkozik. A kedvezmény más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció részleteiről érdeklődjön a Peugeot-márkakereskedésekben, illetve keresse fel a www.peugeot.hu honlapot!

 

 

 

2 Jelen ajánlat a 2021. április 5. és 2021. május 31. között megkötött adásvételi szerződésekre érvényes új Peugeot 2008 Active 1.2 PureTech 100 vásárlása esetén. A fenti kedvezményes ajánlat teszt és használt Peugeot 2008 vásárlására nem vonatkozik. A kedvezmény más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció részleteiről érdeklődjön a Peugeot- márkakereskedésekben, illetve keresse fel a www.peugeot.hu honlapot!

 

 

 

*Minden 2021. január 1. után megrendelt, új Peugeot személygépkocsi vásárlása esetén minden magánszemély ügyfél számára biztosított 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást, míg minden flotta 1 kedvezményre jogosult belföldi székhelyű jogi személy részére biztosított 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2, illetve 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre és flotta 2, illetve flotta 3 kategóriára nem vonatkozik. Az akció elektromos és hibrid Peugeot személygépjárművekre nem vonatkozik.

 

 

 

**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizfüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.